Een dagje weg

Dit jaar zal de eerste editie van Xperience Days: Gaming & E-sports plaatsvinden. Deze dag is volledig gewijd aan gaming en de game-industrie. In samenwerking met de H20 Esport campus vindt de finaledag van de Rocket League competitie plaats. Hierin strijden professionele teams van drie spelers om de prijzenpot van 5000 euro. Bovendien bieden verschillende theaterzalen workshops en lezingen aan, die worden gegeven door game-gerelateerde opleidingen en studio's voor game-ontwikkeling. Hier leer je over de banen die binnen de game-industrie mogelijk zijn en welke vooropleiding je kunt volgen om deze baan te behalen. De streamers Marcella de Bie, Power Unlimited, Unlocked, Defensie, Guerrilla Games, Team Liquid en Alienware organiseren seminars en workshops. Het Mediamuseum van Beeld & Geluid staan diverse racesimulatoren, PC’s en consoles waarop je een breed scala aan games kunt spelen en er is een tentoonstelling ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Power Unlimited, waarbij je een reis door de tijd van de game-industrie maakt.

Toegang tot Esportstoernooien

Xperience Days biedt je exclusieve toegang tot live esports-evenementen. Dit betekent dat je kunt genieten van de spanning en sensatie van professionele gamingwedstrijden van dichtbij. Je kunt de beste esporters ter wereld in actie zien en zelfs deel uitmaken van het juichende publiek.


Ontmoeting met Esporters

Een van de hoogtepunten van Xperience Days is de kans om professionele esporters te ontmoeten. Je kunt met ze praten, vragen stellen over hun carrière en strategieën en zelfs handtekeningen krijgen. Het is een geweldige kans om inzicht te krijgen in de wereld van professioneel gamen.


Game Workshops

Of je nu een doorgewinterde gamer bent of net begint, er zijn game workshops beschikbaar voor alle niveaus. Leer van de besten en verbeter je vaardigheden in games zoals strategie, schietspellen of zelfs VR-gaming.

Game-uitrusting en Accessoires

Tijdens Xperience Days kun je de nieuwste game-uitrusting en accessoires uitproberen. Test high-end gamingtoetsenborden, muizen, headsets en controllers om te zien welke het beste bij je speelstijl past.


Competities en Toernooien voor deelnemers

Voor de competitieve gamers onder ons zijn er vaak toernooien waar je aan kunt deelnemen. Strijd tegen andere gamers voor prijzen en eeuwige roem.


Gaming Merchandise en Souvenirs

Wat is een gaming-ervaring zonder de mogelijkheid om coole merchandise te kopen? Xperience Days biedt vaak een scala aan gaming-gerelateerde producten en souvenirs, van T-shirts tot posters en verzamelobjecten.

Terug
Meest gelezen
Bekijk per categorie