"Horizon Zero Dawn"

Een van de meest geprezen Nederlandse games is "Horizon Zero Dawn". Deze actie-RPG, ontwikkeld door Guerrilla Games, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin menselijke stammen overleven na de ineenstorting van de beschaving. Het spel is geprezen om zijn adembenemende graphics, meeslepende gameplay en een intrigerend verhaal. "Horizon Zero Dawn" heeft wereldwijd lof ontvangen en is een voorbeeld van de creativiteit en technische expertise van Nederlandse game-ontwikkelaars.

"RIVE"

"RIVE" is een opwindende actiegame ontwikkeld door Two Tribes. In dit side-scrolling avontuur bestuur je een kleine robot die een buitenaardse wereld verkent vol gevaarlijke vijanden en uitdagende puzzels. Met snelle gameplay, prachtige graphics en een opzwepende soundtrack biedt "RIVE" een adrenalineverhogende ervaring voor spelers. Deze Nederlandse game is een bewijs van de innovatie en speelsheid die te vinden is in de Nederlandse game-industrie.

"A Hat in Time"

"A Hat in Time" is een charmante platformgame ontwikkeld door Gears for Breakfast. Het spel volgt het avontuur van Hat Kid, een jong meisje dat haar verloren tijdkaarten moet terugvinden om naar huis te kunnen terugkeren. Met kleurrijke werelden, leuke personages en uitdagende levels biedt "A Hat in Time" een nostalgische gameplay-ervaring die doet denken aan klassieke platformgames. Deze Nederlandse creatie heeft wereldwijd erkenning gekregen en is een voorbeeld van de speelsheid en verbeeldingskracht van Nederlandse game-ontwikkelaars.

"SpeedRunners"

"SpeedRunners", ontwikkeld door DoubleDutch Games, is een razendsnelle multiplayer-platformgame waarin spelers het tegen elkaar opnemen in spannende races. Met hectische gameplay, power-ups en verschillende parcoursen is "SpeedRunners" een perfect spel om met vrienden te spelen en je reflexen te testen. Deze Nederlandse game combineert competitieve gameplay met humor en heeft een grote schare fans over de hele wereld verzameld.

De Nederlandse game-industrie heeft een scala aan creatieve, innovatieve en kwalitatieve games voortgebracht die wereldwijd erkenning hebben gekregen. Van de adembenemende wereld van "Horizon Zero Dawn" tot de charmante avonturen van "A Hat in Time", Nederlandse game-ontwikkelaars tonen hun talent, originaliteit en passie in hun creaties. Als game-liefhebber is het de moeite waard om deze Nederlandse games te ontdekken en te genieten van de unieke ervaringen die ze bieden.

Bekijk per categorie