Firstlook Festival

Het Firstlook Festival is het grootste game evenement van Nederland en trekt jaarlijks duizenden gamers en gamefanaten. Tijdens het festival kun je de nieuwste games uitproberen, exclusieve previews bekijken, deelnemen aan competities en genieten van live-entertainment. Het is een fantastische plek om je favoriete games te ontdekken, bekende streamers te ontmoeten en je onder te dompelen in de wereld van gaming.

Dutch ComicCon

Dutch ComicCon is een popcultuurevenement dat niet alleen draait om games, maar ook om strips, films, series en cosplay. Het evenement brengt fans van verschillende popcultuurgenres samen en biedt een divers programma vol panels, workshops, handtekeningsessies en cosplaywedstrijden. Of je nu een fan bent van games, superhelden, sciencefiction of fantasie, Dutch ComicCon biedt een geweldige mix van entertainment en fandom.

Campzone

Campzone combineert het plezier van gaming met het buitenleven. Dit kampeer evenement biedt gamers de mogelijkheid om te genieten van multiplayer-ervaringen, competities en live-entertainment, allemaal terwijl ze kamperen in een gezellige en ontspannen omgeving. Het is een unieke gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, te genieten van de natuur en je passie voor gaming te delen onder de sterrenhemel.

Nederlandse Game Dagen

De Nederlandse Game Dagen is een jaarlijks evenement dat zich richt op de Nederlandse game-industrie. Het biedt een platform voor game-ontwikkelaars, studenten en professionals om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en samen te werken. Tijdens de Game Dagen worden er lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden aangeboden om de groei en innovatie in de Nederlandse game-industrie te stimuleren.

Dutch Game Awards

De Dutch Game Awards zijn een prestigieuze prijsuitreiking die de meest opmerkelijke prestaties in de Nederlandse game-industrie erkent en viert. Het evenement brengt game-ontwikkelaars, -ontwerpers en -professionals samen en biedt een podium om de beste games, innovaties en talenten te eren. Het is een geweldige gelegenheid om de Nederlandse game-industrie in de schijnwerpers te zetten en de successen van Nederlandse game-ontwikkelaars te vieren.

Nederland biedt een breed scala aan spannende game evenementen die gamers van alle achtergronden en interesses aanspreken. Of je nu wilt genieten van de nieuwste games, deelnemen aan competities, inspiratie opdoen in de game-industrie of gewoon plezier wilt hebben met medegamers, deze evenementen bieden een onvergetelijke ervaring. Mis de opwinding, het entertainment en de gemeenschap van deze game evenementen niet en dompel jezelf onder in de levendige wereld van gaming in Nederland.

Bekijk per categorie